Om att medvetet tortera sin kropp.

Grabbar. Jag har tatuerat, och piercat mig. Det är galet.. BRA.




Jag var cool, och nu är jag coolare, Fatta. Det här är fett.
JAGHARENKATTPÅRYGGEN.

Rymdemannen foh life.

Festivaltider, fan, fan.

HALLÅ!?
Hur svårt ska det vara att skriva något kul, liksom. Jag kommer bara på sjukt tråkiga saker just nu.
Typ som
1. Att jag var på Peace and love förra året.
2. Att jag ska på Emmaboda i år.
3. Att det är sommarlov utan att det känns.
4. Att Disa ska ha fest.
5. Att jag har sjukt tråkigt just nu.


Verkligen, jag menar det.





FESTIVAL, jag är trött på vardagen nu.

AV RYMDEMANNEN, FÖR DISA PRIORITERAR ANDRA SAKER.




Allt har gått helt åt skogen med mina stora drömmar, dem flög som satelliter.

Det var en gång ett stycke Kajsa som kände att "fan vad fett det är med hatt". Så hon bad sin Mamma att hämta en rakapparat och ta bort nästan allt hår som fanns på Kajsans huvud.
Mamman tyckte det var hemskt roligt, och önskade att Kajsans hår växte fortare så att Mamman fick använda rakapparaten igen.

En helt annan gång så fick Kajsan SOMMARLOV. Det är tjockt med bra, för då kan hon äta all glass hon orkar (eller som magen tål) samtidigt som det suger för hon saknar skolan, klassen och pengarna. "Hmm..." tänkte hon och bestämde sig för att äta en till glass. (Fast magen sa nej).

Här är en rad bilder på ett stycke Kajsa som funderar och funderar på hur hon ska göra sommarlovet fint och meningsfullt. Det kan hända att hon funderar lite på om det finns någon rosa, glittrande groda med gröna lysande klor som hon kan ge till Amelie med. Kanske. Bedöm själv.



Hej.

I natt sov jag hos Amelie. Det var coolt. Jag vaknade klockan tio imorse och så såg jag solen utanför fönstret. Jag väckte Amelie och sa: Fyfan Amelie, det är sol ute! Kolla, kolla! Då sa Amelie: vaa. Då sa jag: KOLLA! och så drog jag bort gardinen lite. Amelie skrek när solen sken på henne: AAJ! ÄÄÄHÅÅHPÄÖRÄÅÖDAKÖDLFS! DISA KLOCKAN E FAN TIO, VI KAN SOVA MYCKET LÄNGRE! Då sa jag ingenting. Sen somnade vi om.

Sen vaknade jag en gång till och kollade några sekunder på filmen som hade stått på hela natten. The holiday. Typ. Sen somnade jag igen. Sen vaknade jag igen. Sen somnade jag igen. Sen vaknade jag typ halv tolv. Amelie sov som ba faan. Jag såg filmen igen i typ en kvart. Kanske tio minuter. Sen väckte jag Amelie. Eller jag försökte. Kittlade henne under fötterna och då skrek hon på mig: FYFAN DISA, RÖR INTE MINA FÖTTER JAG SPARKAR DIG I ANSIKTET JAG LOVAR. Då slutade jag kittla henne. Sen vaknade hon. På riktigt alltså. Tror jag. Sen minns jag inte riktigt vad som hände.

Sen åt vi varsin macka och drack cola medan vi kollade på Emil i Lönneberga. Det var sol ute då. Asmycket. Vi var tvungna att gå ut och sola. Fan, tänkte vi då, varför ska dom bästa programmen visas när man måste gå ut. Sen tog det aslångt tid i alla fall innan vi gick ut för Kajsa ringde och ville att vi skulle komma till stan. Vi gick ut och solade. I en park. I Klinte. Det var jobbigt för vi hade ingen filt med oss. Så vi la oss på borden i parken. Sen ringde Kajsa igen. Sen kom det en gubbe på cykel som pratade med oss. Amelie pratade med Kajsa i telefon. Gubben sa: Åh, det där såg skönt ut. Jag svarade inte för jag ville inte prata med gubben. Vafan, det är en gubbe som ropar på oss, sa Amelie till Kajsa. Sen sa gubben: Vad bra att någon använder den här parken på riktigt för en gångs skull! Sen cyklade gubben iväg.

Efter ett tag kom det en familj som skulle ha picknick vid bordet bredvid oss. Typ tre meters mellanrum. Det var en mamma en pappa och ett barn med glasögon och fotbollströja på sig. Pappan pratade något konstigt språk. Barnet pratade svenska (nästan), jag tror att det var en tjej. Mamman sa ingenting. Barnet grävde i gruset med fötterna. Sen ville jag och Amelie gå därifrån så jag började ta på mig skorna. Barnet tittade på när jag tog på mig skorna. Så jäla mycket. Sen gick vi.

Sen hände en massa saker. Sen gick vi till Donnergymnasiets feta gräsmatta och la oss där och solade. Då hade vi en filt med oss. Det kändes bra tyckte vi. Jag dödade två getingar med min träsko. Jag var lite rädd. Fast inte lika rädd som Amelie. Sen kom molnen. Dom tyckte inte att vi skulle sola mer.

Sen kom Kajsa. Hon ville äta glass. Det ville inte Amelie. Amelie var trött. JÄTTEtrött. Sen gick vi till parken och gungade och red på sälar. Det var fint och jag ska lägga upp bilder det någon gång i livet. Inte just nu för nu ska jag krypa ner i sängen bredvid Rasmus som är trött, trött, trött. Måste krama på honom så att han kan somna.



Den som läste all den här texten ska få hundra spänn.



och INGET fusk.


Hejdå!

RSS 2.0